Danish
Body
Alle forretter serveres med brød og smør
|
Forretter alle forretter serveres med brød og smør |
pris |
|---|---|
| Laksefarseret rødspættepaupiette med hollandaise og grønne asparges | 125,- |
| Lakseterrine på sprød salat med urtedressing | 98,- |
| 3 tarteletter med høns i asparges | 92,- |
| Svendborg skinke med sorte oliven, semitørrede tomater, trøffelolie, parmesan og sprød salat | 115,- |
| Cremet jordskokkesuppe med ristede græskarkerner og brødcroutoner | 89,- |
| Cremet jordskokkesuppe med sprød kyllingeterrin og persille | 115,- |
| Klarsuppe med kød- mel boller og urter | 89,- |
| Blomkålssuppe med sprøde buketter af blomkål og persille | 89,- |
| Kartoffelporresuppe med ristet bacon og purløg | 89,- |
| Aspargessuppe | 89,- |
| Tunmouse med rejer, mayonnaise og sprød salat | 89,- |
| Hjemmelavet hønsesalat på ananasring med sprød bacon og champignon | 92,- |
| Røget lakseroulade med laksesouffléfars spinat an bras og rejer serveres på sprødsalat og krydderurtedressing | 125,- |
| Ristede kammuslinger på blomkålscreme med ristet blomkål æblestykker og ramsløgsolie | 145,- |
|
Hovedretter |
pris |
|---|---|
| Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, bønnebacon, halv tomat med peberrodssalat, dampede gulerødder, asier, ribsgele og oksestegs sovs. Vælg mellem hvide kartofler eller pom royal. | 208,- |
| Kalvesteg stegt som vildt, med waldorfsalat, bagte gulerødder, broccoli terrin, smørdampet porre, tyttebær, asier, vildtskysovs tilsmagt med blå ost. Vælg mellem hvide kartofler og pom royal. | 208,- |
| Oksefilet serveres med pom royal og rødvinssauce og 3 garniture efter årstiden | 260,- |
| Farseret unghanebryst med spinattimbale, 2 slags garniture efter årstiden, pom royal og estragonsauce. | 199,- |
| Oksespidsbryst med peberrodssovs hvide kartofler dampede gulerødder og franskbrød | 189,- |
| Kalvespidsbryst med 3 slags grøntsager, ristede kartofler og kalvestegssovs | 189,- |
| Flæskesteg med halvt æble med ribsgele, hjemmelavet rødkål, hvide kartofler, franske kartofler og flæskestegssovs Tilkøb af brunkartofler + 10 kr. |
189,- |
| Gammeldags andesteg med halvt æble med gele, æbler og svesker, hjemmelavet rødkål brune og hvide kartofler og andestegssovs. | 245,- |
|
Desserter |
pris |
|---|---|
| Gateau marcel Serveres med vaniljeis og bærkompot | 115,- |
| Fromage. Valgfri smag Serveres med fløde, frisk frugt og bærkompot | 85,- |
| Islagkage Serveres med føde frisk frugt og bærkompot | 95,- |
| Mouse kage. Valgfri smag Serveres med fløde, frisk frugt og bærkompot | 85,- |
| Nøddekurve med 3 slags is pyntet med fløde og frugt | 95,- |
|
Natmad |
pris |
|---|---|
| Aspargessuppe Serveres med brød og smør | 89,- |
| Biksemad Rugbrød, rødbeder og spejlæg | 95,- |
| Pølsebord Rullepølse, 4 forskellige pølser fra slagteren, med div. tilbehør og leverpostej | 125,- |
| Hotdogs med alt det klassiske tilbehør | 85,- |
| Trekantssandwich 3 pr. person med pålæg | 90,- |
| Klar suppe med kød- og mel boller, urter, brød og smør | 89,- |
Vægt
3
ewapp_categories