Velkommen, her lægger vi vægt på veltillavet mad og værtskab

Køkkenet står klar til at lave lækker, veltillavet mad til jer. Vi laver mad fra det danske køkken. Som dengang mormor gik bag gryderne derhjemme. Hvor tid og kærlighed, var en afgørende faktor, for det gode måltid, som danner rammen om fællesskabet. Fællesskabet hvor vi mødes og snakker om dagen og om løst og fast, men også rammen for mødet med gode venner og familie, til livets fejringer.

Vi ønsker at skabe minder I altid vil huske. For os er værtskab og nærvær det vigtigste, når vi prøver at skabe trykke rammer til jeres fest. Så I med ro i maven, kan slappe af og nyde det fuldt ud og være til stede sammen med jeres gæster.

På de følgende sider kan I se, hvad vi kan tilbyde. Vi er altid klar til at give en kop kaffe, hvor vi får snakket om jeres ønsker og ideer, så vi får arrangeret jeres drømmefest. Ved en god forberedelse, opnår vi det bedste resultat. Lad os tage os af det praktiske, så I kan slappe af og nyde festen.

Læs vores Leveringsbetingelser her

Endelig antal oplyses 7 dage før arrangement skal afholdes, kan tilrettes med 1-2 personer op til 2 dage før arrangements.

FAQ

Temabuffeter til fast pris ud af huset

395 kr. pr. person for 3 retter eller buffet

Består af følgende:

Velkomstdrink
Alkoholfri cider fra Val de France

Vælg imellem:

  • Granatæble, hindbær
  • hyldeblomst

Buffeter

Brunch buffet

4 timer fra 10-14, buffet tages ud efter 3 timer
265,- pr. person

  • Røræg
  • Brunch pølser
  • Bacon
  • Græsk yoghurt med bærkompot, sirup og ristede kærner
  • Spegepølse med riste løg og remoulade
  • Rullepølse med sky og løg
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Røget laks med grønne asparges
  • Tærter med feta, spinat, tomat og skinke
  • Ostefad med danbo skære ost, brie og blåskimmelost
  • 2 slags marmelade
  • Frugt fad
  • Amerikanske pandekager med sirup
  • Kringle
  • Friskbagt brød
  • Smør
  • Kaffe og te
Tilkøb til brunch pris
Frikadeller 35,-
Mørbradbøf med bløde løg eller champignon a la creme 55,-
Gravet laks med hjemmerørt rævesauce 70,-
Stegte kartofler 25,-

Caféens frokost anretning

Buffet må max stå 3 timer
Min 4 personer
265,- pr. person

 

  • 2 slags sild
  • karrysalat og kaperssalat
  • 1 Rødspættefilet med remoulade og citron
  • Æg og rejer
  • 1 tartelet med høns i asparges
  • 1 mørbradbøf med bløde løg
  • skinke med italiensksalat
  • roastbeef med ristede løg og remoulade
  • 2 slags ost med druer
  • Brød og smør.
Tilkøb Koldt pris
Marineret sild med karrysalat 40,-
Kryddersild med kaperssalat 40,-
Æg og tomat (halvt æg og halv tomat pr. person) 25,-
Ferskrøget laks (80 g) med røræg og asparges 70,-
Gravet laks (80 g) med asparges og rævesovs 70,-
1 Rødspættefilet med remoulade og citron 45,-
Pastasalat med agurk, tomat, skinke 40,-
Mixet salat med dressing 30,-
Salatbar min. 14 ting 55,-
Broccolisalat med bacon 45,-
Årstidens salat 55,-
Tilkøb Kød pris
Lun leverpostej med bacon og champignon 30,-
Mørbradbøf (2 stk. ca. 100 g) med bløde løg eller champignon a la creme 55,-
2 frikadeller 35,-
2 Kyllingelår 35,-
1 tartellet med høns i asparges 32,-
Tærte med spinat, feta, skinke og tomat 35,-

Tilkøb kun til buffet

Kød 100 g
55,- pr. person

  • Ribbensteg
  • Svinekam
  • Rosastegt oksefilet
  • Gammeldags oksesteg
  • Lammekølle
  • Glaseret skinke
  • Unghane bryst
Tilkøb kartofler pr. person pris
Saltbagte kartofle 35,-
Råstegte kartofler 35,-
Kold kartoffelsalat 35,-
Bagt kartoffel med kryddersmør 45,-
Flødekartofler 45,-

Festbuffet

Buffet må max stå 3 timer
Min. 10 personer
435 kr. pr. person

  • Serveret forret, valgfri forret fra festkortet
  • Rosa stegt oksefilet
  • glaseret skinke
  • Unghanebryst
  • bagte grøntsager
  • 2 slags sovs
  • vælg mellem salatbar med 14 ting eller 2 blandet salater efter årstiden.
  • Flødekartofler
  • saltbagte kartofler
  • brød og smør.
  • Serveret dessert, valgfri efter festkortet.

Stegebuffet 1

Buffet må max stå 3 timer
Vælg 3 slags kød
Min. 10 personer
335,- pr. person
For ekstra kød 55 kr. pr. person

  • Rosastegt oksefilet
  • Marineret svinekam
  • Marineret kalkunbryst
  • Glaseret skinke
  • Lammekølle
  • Flæskesteg
  • Kalvespidsbryst
  • Flødekartofler
  • Saltbagte kartofler
  • Salatbar 14 ting, eller to salater efter årstiden
  • Brød og smør
  • Rødvinssovs
  • Tærte efter årstiden med fløde eller creme fraise
  • 3 slags ost, danbo, brie og blåskimmel.

Stegebuffet 2

Buffet må max stå 3 timer
Vælg 3 slags kød
For ekstra kød 55 kr. pr. person

  • Rosastegt oksefilet
  • Marineret svinekam
  • Marineret kalkunbryst
  • Glaseret skinke
  • Lammekølle
  • Flæskesteg
  • Kalvespidsbryst
  • Flødekartofler
  • Krydder kartofler
  • Salatbar 14 ting, eller to salater efter årstiden
  • Brød og smør
  • Rødvinssovs


Min. 10 personer
265,- pr. person
I hus skal der tilkøbes forret eller dessert til stegebuffet 2

Den store frokostbuffet

Buffet må max stå 3 timer
Min 10 personer
345 kr. pr. person

  • 2 slags sild
  • karrysalat og kaperssalat
  • ferskrøget laks med røræg
  • hjemmegravet laks med rævesovs
  • æg og rejer
  • skinke med italiensk salat
  • slagterens rullepølse med løg og sky
  • rødspættefilet med remoulade og citron
  • lun leverpostej med bacon og champignon
  • ribbensteg med rødkål
  • tarteletter med høns i asparges
  • frisk frugtfad
  • 3 slags ost danbo, brie og blåskimmel med kiks og druer
  • Brød og smør
  • Ta` selv isbar (kun i hus) eller tærte efter årstiden, med fløde eller creme fraise