Danish
Body
Buffeter
Brunch buffet
4 timer fra 10-14, buffet tages ud efter 3 timer
265,- pr. person
- Røræg
- Brunch pølser
- Bacon
- Græsk yoghurt med bærkompot, sirup og ristede kærner
- Spegepølse med riste løg og remoulade
- Rullepølse med sky og løg
- Lun leverpostej med champignon og bacon
- Røget laks med grønne asparges
- Tærter med feta, spinat, tomat og skinke
- Ostefad med danbo skære ost, brie og blåskimmelost
- 2 slags marmelade
- Frugt fad
- Amerikanske pandekager med sirup
- Kringle
- Friskbagt brød
- Smør
- Kaffe og te
| Tilkøb til brunch | pris |
|---|---|
| Frikadeller | 35,- |
| Mørbradbøf med bløde løg eller champignon a la creme | 55,- |
| Gravet laks med hjemmerørt rævesauce | 70,- |
| Stegte kartofler | 25,- |
Caféens frokost anretning
Buffet må max stå 3 timer
Min 4 personer
265,- pr. person
- 2 slags sild
- karrysalat og kaperssalat
- 1 Rødspættefilet med remoulade og citron
- Æg og rejer
- 1 tartelet med høns i asparges
- 1 mørbradbøf med bløde løg
- skinke med italiensksalat
- roastbeef med ristede løg og remoulade
- 2 slags ost med druer
- Brød og smør.
| Tilkøb Koldt | pris |
|---|---|
| Marineret sild med karrysalat | 40,- |
| Kryddersild med kaperssalat | 40,- |
| Æg og tomat (halvt æg og halv tomat pr. person) | 25,- |
| Ferskrøget laks (80 g) med røræg og asparges | 70,- |
| Gravet laks (80 g) med asparges og rævesovs | 70,- |
| 1 Rødspættefilet med remoulade og citron | 45,- |
| Pastasalat med agurk, tomat, skinke | 40,- |
| Mixet salat med dressing | 30,- |
| Salatbar min. 14 ting | 55,- |
| Broccolisalat med bacon | 45,- |
| Årstidens salat | 55,- |
| Tilkøb Kød | pris |
|---|---|
| Lun leverpostej med bacon og champignon | 30,- |
| Mørbradbøf (2 stk. ca. 100 g) med bløde løg eller champignon a la creme | 55,- |
| 2 frikadeller | 35,- |
| 2 Kyllingelår | 35,- |
| 1 tartellet med høns i asparges | 32,- |
| Tærte med spinat, feta, skinke og tomat | 35,- |
Tilkøb kun til buffet
Kød 100 g
55,- pr. person
- Ribbensteg
- Svinekam
- Rosastegt oksefilet
- Gammeldags oksesteg
- Lammekølle
- Glaseret skinke
- Unghane bryst
| Tilkøb kartofler pr. person | pris |
|---|---|
| Saltbagte kartofle | 35,- |
| Råstegte kartofler | 35,- |
| Kold kartoffelsalat | 35,- |
| Bagt kartoffel med kryddersmør | 45,- |
| Flødekartofler | 45,- |
Festbuffet
Buffet må max stå 3 timer
Min. 10 personer
435 kr. pr. person
- Serveret forret, valgfri forret fra festkortet
- Rosa stegt oksefilet
- glaseret skinke
- Unghanebryst
- bagte grøntsager
- 2 slags sovs
- vælg mellem salatbar med 14 ting eller 2 blandet salater efter årstiden.
- Flødekartofler
- saltbagte kartofler
- brød og smør.
- Serveret dessert, valgfri efter festkortet.
Stegebuffet 1
Buffet må max stå 3 timer
Vælg 3 slags kød
Min. 10 personer
335,- pr. person
For ekstra kød 55 kr. pr. person
- Rosastegt oksefilet
- Marineret svinekam
- Marineret kalkunbryst
- Glaseret skinke
- Lammekølle
- Flæskesteg
- Kalvespidsbryst
- Flødekartofler
- Saltbagte kartofler
- Salatbar 14 ting, eller to salater efter årstiden
- Brød og smør
- Rødvinssovs
- Tærte efter årstiden med fløde eller creme fraise
- 3 slags ost, danbo, brie og blåskimmel.
Stegebuffet 2
Buffet må max stå 3 timer
Vælg 3 slags kød
For ekstra kød 55 kr. pr. person
- Rosastegt oksefilet
- Marineret svinekam
- Marineret kalkunbryst
- Glaseret skinke
- Lammekølle
- Flæskesteg
- Kalvespidsbryst
- Flødekartofler
- Krydder kartofler
- Salatbar 14 ting, eller to salater efter årstiden
- Brød og smør
- Rødvinssovs
Min. 10 personer
265,- pr. person
I hus skal der tilkøbes forret eller dessert til stegebuffet 2
Den store frokostbuffet
Buffet må max stå 3 timer
Min 10 personer
345 kr. pr. person
- 2 slags sild
- karrysalat og kaperssalat
- ferskrøget laks med røræg
- hjemmegravet laks med rævesovs
- æg og rejer
- skinke med italiensk salat
- slagterens rullepølse med løg og sky
- rødspættefilet med remoulade og citron
- lun leverpostej med bacon og champignon
- ribbensteg med rødkål
- tarteletter med høns i asparges
- frisk frugtfad
- 3 slags ost danbo, brie og blåskimmel med kiks og druer
- Brød og smør
- Ta` selv isbar (kun i hus) eller tærte efter årstiden, med fløde eller creme fraise
ewapp_categories