Danish
Body

Buffeter

Brunch buffet

4 timer fra 10-14, buffet tages ud efter 3 timer
265,- pr. person

  • Røræg
  • Brunch pølser
  • Bacon
  • Græsk yoghurt med bærkompot, sirup og ristede kærner
  • Spegepølse med riste løg og remoulade
  • Rullepølse med sky og løg
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Røget laks med grønne asparges
  • Tærter med feta, spinat, tomat og skinke
  • Ostefad med danbo skære ost, brie og blåskimmelost
  • 2 slags marmelade
  • Frugt fad
  • Amerikanske pandekager med sirup
  • Kringle
  • Friskbagt brød
  • Smør
  • Kaffe og te
Tilkøb til brunch pris
Frikadeller 35,-
Mørbradbøf med bløde løg eller champignon a la creme 55,-
Gravet laks med hjemmerørt rævesauce 70,-
Stegte kartofler 25,-

Caféens frokost anretning

Buffet må max stå 3 timer
Min 4 personer
265,- pr. person

 

  • 2 slags sild
  • karrysalat og kaperssalat
  • 1 Rødspættefilet med remoulade og citron
  • Æg og rejer
  • 1 tartelet med høns i asparges
  • 1 mørbradbøf med bløde løg
  • skinke med italiensksalat
  • roastbeef med ristede løg og remoulade
  • 2 slags ost med druer
  • Brød og smør.
Tilkøb Koldt pris
Marineret sild med karrysalat 40,-
Kryddersild med kaperssalat 40,-
Æg og tomat (halvt æg og halv tomat pr. person) 25,-
Ferskrøget laks (80 g) med røræg og asparges 70,-
Gravet laks (80 g) med asparges og rævesovs 70,-
1 Rødspættefilet med remoulade og citron 45,-
Pastasalat med agurk, tomat, skinke 40,-
Mixet salat med dressing 30,-
Salatbar min. 14 ting 55,-
Broccolisalat med bacon 45,-
Årstidens salat 55,-
Tilkøb Kød pris
Lun leverpostej med bacon og champignon 30,-
Mørbradbøf (2 stk. ca. 100 g) med bløde løg eller champignon a la creme 55,-
2 frikadeller 35,-
2 Kyllingelår 35,-
1 tartellet med høns i asparges 32,-
Tærte med spinat, feta, skinke og tomat 35,-

Tilkøb kun til buffet

Kød 100 g
55,- pr. person

  • Ribbensteg
  • Svinekam
  • Rosastegt oksefilet
  • Gammeldags oksesteg
  • Lammekølle
  • Glaseret skinke
  • Unghane bryst
Tilkøb kartofler pr. person pris
Saltbagte kartofle 35,-
Råstegte kartofler 35,-
Kold kartoffelsalat 35,-
Bagt kartoffel med kryddersmør 45,-
Flødekartofler 45,-

Festbuffet

Buffet må max stå 3 timer
Min. 10 personer
435 kr. pr. person

  • Serveret forret, valgfri forret fra festkortet
  • Rosa stegt oksefilet
  • glaseret skinke
  • Unghanebryst
  • bagte grøntsager
  • 2 slags sovs
  • vælg mellem salatbar med 14 ting eller 2 blandet salater efter årstiden.
  • Flødekartofler
  • saltbagte kartofler
  • brød og smør.
  • Serveret dessert, valgfri efter festkortet.

Stegebuffet 1

Buffet må max stå 3 timer
Vælg 3 slags kød
Min. 10 personer
335,- pr. person
For ekstra kød 55 kr. pr. person

  • Rosastegt oksefilet
  • Marineret svinekam
  • Marineret kalkunbryst
  • Glaseret skinke
  • Lammekølle
  • Flæskesteg
  • Kalvespidsbryst
  • Flødekartofler
  • Saltbagte kartofler
  • Salatbar 14 ting, eller to salater efter årstiden
  • Brød og smør
  • Rødvinssovs
  • Tærte efter årstiden med fløde eller creme fraise
  • 3 slags ost, danbo, brie og blåskimmel.

Stegebuffet 2

Buffet må max stå 3 timer
Vælg 3 slags kød
For ekstra kød 55 kr. pr. person

  • Rosastegt oksefilet
  • Marineret svinekam
  • Marineret kalkunbryst
  • Glaseret skinke
  • Lammekølle
  • Flæskesteg
  • Kalvespidsbryst
  • Flødekartofler
  • Krydder kartofler
  • Salatbar 14 ting, eller to salater efter årstiden
  • Brød og smør
  • Rødvinssovs


Min. 10 personer
265,- pr. person
I hus skal der tilkøbes forret eller dessert til stegebuffet 2

Den store frokostbuffet

Buffet må max stå 3 timer
Min 10 personer
345 kr. pr. person

  • 2 slags sild
  • karrysalat og kaperssalat
  • ferskrøget laks med røræg
  • hjemmegravet laks med rævesovs
  • æg og rejer
  • skinke med italiensk salat
  • slagterens rullepølse med løg og sky
  • rødspættefilet med remoulade og citron
  • lun leverpostej med bacon og champignon
  • ribbensteg med rødkål
  • tarteletter med høns i asparges
  • frisk frugtfad
  • 3 slags ost danbo, brie og blåskimmel med kiks og druer
  • Brød og smør
  • Ta` selv isbar (kun i hus) eller tærte efter årstiden, med fløde eller creme fraise
ewapp_categories