Danish
Body

min. 15 personer

Forretter:

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Tunmousse anrettet rejer asparges og urtedressing.
  • Hjemmelavet hønsesalat anrettet på ananasring med sprød bacon champignon.
  • Aspargessuppe med kødboller og grønne asparges.

Hovedretter:

  • Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg halv tomat med peberrodssalat Bønnebacon dampede gulerødder asier og ribsgele oksesteg sauce og hvide kartofler
  • Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat bagte gulerødder broccoli terrin smør dampet porre tyttebær asier hvid skysovs tilsmagt med blå ost og hvide kartofler
  • Braiseret kalvespidsbryst med 3 slags grøntsager ovnbagte kartofler og kalvesteg sauce
  • Braiseret kalvespidsbryst med broccoli terrin balsamico bagte rødløg dampet blomkål og rødvinssauce.
  • Klassisk flæskesteg med halv æble med gele hjemmelavet rødkål hvide kartofler brun kartofler franske kartofler og flæskestegs sovs.

Desserter:

  • Fromage med valgfri smag pyntet med fløde og frugt
  • Islagkage serveret med frisk frugt og bærkompot
  • Hjemmelavede pandekager is med chokoladesauce
  • Tag selv i libitum

Natmad:

  • 3 trekants sandwich med blandt pålæg
  • Hjemmelavet biksemad med rugbrød rødbeder og spejlæg
  • Aspargessuppe med kødboller og grønne asparges

Velkomstdrink

  • Val de France vælg imellem hindberg hyldeblomst og granatæble
  • 3 retters menu valgt fra ovenstående
  • Kaffe/the med hjemmebagte småkager.
  • Inkl. husets vine ad libitum, hvidvin rødvin og dessertvin samt øl og vand i 6 timer

6 timer – pris pr. person kr. 665,00 uden natmad/8 timer – pris pr. person kr. 765,00 inklusiv natmad

ewapp_categories