Danish
Body
min. 15 personer
Forretter:
- Tarteletter med høns i asparges
- Tunmousse anrettet rejer asparges og urtedressing.
- Hjemmelavet hønsesalat anrettet på ananasring med sprød bacon champignon.
- Aspargessuppe med kødboller og grønne asparges.
Hovedretter:
- Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg halv tomat med peberrodssalat Bønnebacon dampede gulerødder asier og ribsgele oksesteg sauce og hvide kartofler
- Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat bagte gulerødder broccoli terrin smør dampet porre tyttebær asier hvid skysovs tilsmagt med blå ost og hvide kartofler
- Braiseret kalvespidsbryst med 3 slags grøntsager ovnbagte kartofler og kalvesteg sauce
- Braiseret kalvespidsbryst med broccoli terrin balsamico bagte rødløg dampet blomkål og rødvinssauce.
- Klassisk flæskesteg med halv æble med gele hjemmelavet rødkål hvide kartofler brun kartofler franske kartofler og flæskestegs sovs.
Desserter:
- Fromage med valgfri smag pyntet med fløde og frugt
- Islagkage serveret med frisk frugt og bærkompot
- Hjemmelavede pandekager is med chokoladesauce
- Tag selv i libitum
Natmad:
- 3 trekants sandwich med blandt pålæg
- Hjemmelavet biksemad med rugbrød rødbeder og spejlæg
- Aspargessuppe med kødboller og grønne asparges
Velkomstdrink
- Val de France vælg imellem hindberg hyldeblomst og granatæble
- 3 retters menu valgt fra ovenstående
- Kaffe/the med hjemmebagte småkager.
- Inkl. husets vine ad libitum, hvidvin rødvin og dessertvin samt øl og vand i 6 timer
6 timer – pris pr. person kr. 665,00 uden natmad/8 timer – pris pr. person kr. 765,00 inklusiv natmad
ewapp_categories